Fish flavor crushed chili - is chili powder that made of snakehead fish from the sea. The unique identity of chili is an original flavor taste from the old ancient culture and suitable for those who like spicy food. It is a kind of useful food and very nutritious because of mixed with several herbs: such as chili, garlic, onion pepper, etc.
2.น้ำพริกตาแดง เป็นน้ำพริกชนิดเปียกที่มีรสจัดจ้าน เข้มข้น เหมาะทานคู่กับผักต่าง ๆ ซึ่งน้ำพริกตาแดง จะสามารถทานได้กับผักต่าง ๆ หลายชนิด ไม่ว่าจะเป็น แตงกวา ผักกาด ถั่วฝักยาว ผักต้มทุกชนิด แต่ความพิเศษของน้ำพริกตาแดงยังไม่หมด ยังสามารถนำมาเป็นเครื่องยำ ในยำประเภทต่าง ๆ แทน น้ำพริกเผาได้
Chili paste - Red chili flavor - is chili paste with intense flavor. It can be able to eat with many different types of vegetables such as cucumber vegetables, boiled vegetables, etc.
Directions : MIX WITH COOKED RICE, DIP FRESH AND BLANCH VEGETABLE.
3.น้ำพริกแมงดา เป็นน้ำพริกที่ชนิดเปียกเช่นเดียวกับน้ำพริกตาแดง แต่เพิ่มความพิเศษตรงที่มีการใส่กลิ่นหอมของแมงดา ที่มีการคัดสรรพิเศษมาอย่างดี เข้าไป คล้ายน้ำพริกนรกแมงดา ซึ่งเหมาะสำหรับผู้ที่ชื่นชอบกลิ่นหอมของแมงดา
Chili paste - Malaengda flavor - is the same kind of chili Paste-Red Chili Flavor but add the fragrance of “Malaengda” which is the well-known and special recipe selected to make the favorite flavor to feel very greedy every time when smelling this fragrance.
Directions : MIX WITH COOKED RICE, DIP FRESH AND BLANCH VEGETABLE.
4.น้ำพริกปลาร้าทรงเครื่อง เป็นเมนูที่ถือว่าไม่มีไม่ได้เพราะเป็นที่ชื่นชอบของหลาย ๆ คนทีเดียว เป็นน้ำพริกที่ทำจากปลาร้า ปลากระดี่ อย่างดี และมีส่วนประกอบของสมุนไพรอย่างเต็มที่ ไม่ว่าจะเป็น ข่า ตระไคร้ ใบมะกูด หอม กระเทียม มะขามเปียก นำมาผัดคลุกเคล้าให้เข้ากัน จนหอมกรุ่น นำมาทานกับข้าวร้อน ๆ อร่อยมากChili paste - Fermented fish flavor - is one of the most favorite flavor. It is made from fermented fish, Kradee fish and full of herbs such as Galanga, Lemongrass, Citrus Leaves, Onion, Garlic, Tamarind dress to get along and delicious with hot dish.
Directions : MIX WITH COOKED RICE, DIP FRESH AND BLANCH VEGETABLE
5.น้ำพริกปลาดุกฟู เป็นน้ำพริกผงคลุกข้าว ที่ทำจากเนื้อปลาดุกอย่างดี เอกลักษณ์ที่โดดเด่นของน้ำพริกปลาดุกฟู คือ มีรสชาติเผ็ดจัดจ้าน รับประทานคู่กับข้าวสวยร้อย ๆ ไข่ต้มสักฟอง จะอร่อยมาก แต่ความพิเศษของน้ำพริกปลาดุกฟูยังมีอีก คือมีการทอดเนื้อปลาดุกที่ฟู เหลืองทองน่ารับประทาน โรยลงไปด้วยChili crushed catfish swelled flavor - is made from grade A catfish meat and fry till swelled yellow gold which is its signature. The taste is bold spicy and recommended to eat with hot rice and boiled eggs.
Directions : MIX WITH COOKED RICE, DIP FRESH AND BLANCH VEGETABLE
6.น้ำพริกต้มยำกุ้งหรือน้ำพริกเผากุ้ง หลายคนอาจจะรู้จักดี ในนความอร่อยและความหอมหวลของน้ำพริกเผา ซึ่งต้องบอกว่าถ้าใครที่ชื่นชอบทานขนมปัง ชอบทานต้มยำ ชอบทานยำต่าง ๆ น้ำพริกนี้ช่วยคุณได้หมด ทำได้ทุกอย่างที่อร่อย ง่าย สะดวก สบาย ที่ซู้ด...
Thai chili paste-shrimp flavor (Tom Yum Kung) - Many people may know very well in this Thai chili paste, especially the shrimp flavor. Must say, it is suitable for eating with bread and hot soup (tom yum). It is not only very delicious flavor but also easy and comfortable cooking.
Directions : GREAT AS SEASONING IN STIR-FRY, TOM YUM SOUP AND OTHER DISHES, ALSO EXCELLENT AS A DIP OR SPREAD
นอกจากน้ำพริกมินิรุ่งเจริญแล้ว น้ำพริกในรูปแบบกระปุก
(หรือต้องเรียกว่า "แบบคลาสสิค")
เราก็มีจำหน่ายออกมาให้เพื่อนๆทุกท่าน ได้ลองซื้อหามาทานด้วยนะวันหลังจะเรารูปมาลงให้ดูนะครับ และ คุณรู้ไหมครับว่า น้ำพริกมินิรุ่งเจริญของเราได้รับความอนุเคราะห์จากสื่อต่างๆ ทั่วประเทศ ซึ่งถือว่าเป็นเกียรติกับเราเป็นอย่างมาก ในการนำเสนอเกี่ยวกับเรื่องราวผลิตภัณฑ์ของเราด้วยนะ สื่อไหนบ้างนะเหรอ แล้วจะนำมาเล่าให้ฟังวันหลังนะครับ
No comments:
Post a Comment